aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦούτσαλ: Δύο τραυματίες από τα επεισόδια

Φούτσαλ: Δύο τραυματίες από τα επεισόδια

Με σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε ο χθεσινοβραδινός αγώνας για το Σούπερ Καπ ποδοσφαίρου σάλας, μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα και τον σοβαρό τραυματισμό δύο προσώπων.

Για την καταστολή των επεισοδίων κινητοποιήθηκαν αρχικά οι αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. Ακολούθως για αντιμετώπιση της κατάστασης, στην περιοχή στάλθηκαν ενισχύσεις από την ΜΜΑΔ και την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, ενώ έγινε και ανάκληση προσωπικού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν σοβαρά δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 16 ετών, ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκε μέλος της Αστυνομίας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος, φέρει αιμάτωμα στον εγκέφαλο και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο 20χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα, από πέτρα, στο μάτι και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο αστυνομικός, φέρει τραύμα από πέτρα στο χέρι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ