aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦουλ… επίθεση για την ενίσχυση

Φουλ… επίθεση για την ενίσχυση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την απόκτηση του Ερέρο από την Ανόρθωση, όλα δείχνουν ότι η ενίσχυση στην άμυνα έχει ολοκληρωθεί. Εκτός βέβαια αν προκύψουν αναποδιές ή κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο έχει πλέον την προσοχή του στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και μόνο. Εκεί όπου η Ανόρθωση έχει και την μεγαλύτερη ανάγκη για να ενισχυθεί, μια και υπάρχουν αρκετά κενά.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Αμμοχώστου κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον δυο ακραίων επιθετικών και ενός επιθετικού κορυφής. Βρίσκεται στο ψάξιμο εδώ και αρκετές μέρες αλλά ακόμη δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για τους παίκτες θα επιλέξει. Οι περισσότερες επιλογές που εξετάζει προφανώς προέρχονται από την ισπανική αγορά. Ο Μπενίτο δείχνει προτίμηση σε παίκτες μικρών κατηγοριών της Ισπανίας, τις ομάδες των οποίων γνωρίζει καλά.

Οι πιο σημαντικές θέσεις, στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση αυτή τη στιγμή είναι τα «φτερά» της επιθετικής γραμμής. Εκεί όπου η Ανόρθωση έχει σημαντικές ελλείψεις και χρειάζεται να αποκτήσει παίκτες οι οποίοι να μπορούν να τη βοηθήσουν σημαντικά και ουσιαστικά. Αν δεν φέρει τους παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, τότε η Ανόρθωση δεν θα μπορέσει να κάνει τα βήματα προόδου που θέλει και επιδιώκει.

Πιθανή πώληση του Ντίνο Ντλόβου θα φέρει σίγουρα έναν άλλο επιθετικό περιοχής στην «Κυρία». Ο διεθνής από τη Νότιο Αφρική είναι προς πώληση όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, ούτε επίσημη πρόταση και το θέμα του παραμένει στάσιμο. Σε περίπτωση που ο Ντλόβου παραμείνει και τη νέα σεζόν, τότε είναι πολύ πιθανό η Ανόρθωση να μην αποκτήσει άλλον σέντερ φορ. Όλα αυτά τα ζυγίζει και τα αξιολογεί ο Μπενίτο και κάνει τις κινήσεις του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης θα έχει συνάντηση σήμερα με τον Χρήστο Πουλλαΐδη στο προπονητικό κέντρο «Ρέμες» στην Πολωνία, όπου η ομάδα πραγματοποιεί την προετοιμασία της. Οι δύο άντρες θα μιλήσουν και από κοντά για τα θέματα που τους απασχολούν. Πρώτο και κυριότερο είναι οι μετεγγραφές, αφού η Ανόρθωση θα χρειαστεί να βιαστεί για να μπορέσει να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει και να γεμίσει για τα καλά το ρόστερ της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ