aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦορ σε... κρίση!

Φορ σε… κρίση!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Πολύς «ντόρος» έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό για την αφλογιστία του επιθετικού της Ομόνοιας, Ματ Ντάρμπισαϊαρ (σκόραρε ένα γκολ σε τέσσερις συμμετοχές). Δικαιολογημένα ως ένα βαθμό, καθώς ο έμπειρος επιθετικός μάς έχει συνηθίσει αλλιώς. Έλα, όμως, που δεν είναι και ο μόνος, καθώς, άλλοι έξι επιθετικοί στο φετινό πρωτάθλημα «βρίσκουν» δίκτυα με το… σταγονόμετρο.

Οι Μίχαλ Ντουρίς και Νίκα Κατσιαράβα της Ανόρθωσης κατέγραψαν μέχρι στιγμής από πέντε συμμετοχές, ο πρώτος ως βασικός και ο δεύτερος ως αλλαγή, και δεν έχουν σκοράρει ακόμα. Επίσης, ο Άντον Μάγκλιτσα του Απόλλωνα, ο οποίος ναι μεν προσφέρει σε παρά πολλούς τομείς, (ασίστ, κυκλοφορία της μπάλας και ανασταλτικά καθήκοντα) ωστόσο, σε τέσσερις συμμετοχές με τους γαλάζιους της Λεμεσού παραμένει… άσφαιρος.

Ακόμα και ο Ρέζα Γκουτσανετζάντ, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό που άφησε ο Μίκαελ Ποτέ χωρίς ακόμη να τα έχει καταφέρει, κι αυτό διότι σε τέσσερις εμφανίσεις χρίστηκε σκόρερ μόλις μία φορά.

Είναι και ο Άνταμ Νέμετς, ο οποίος ήρθε στην Πάφος FC ως «δεινός» σκόρερ μέχρι στιγμής μετρά μόλις ένα γκολ σε τέσσερις συμμετοχές.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβήτησει την ποιότητα αυτών των ποδοσφαιριστών, καθώς με ένα γκολ και μια καλή εμφάνιση τα δεδομένα αλλάζουν και ίσως τότε να αρχίσουν ξανά να βάζουν γκολ με το «τσουβάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ