aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦιρμάνι για τον Παπαδόπουλο, αποδέσμευσε τον Κωνσταντίνου

Φιρμάνι για τον Παπαδόπουλο, αποδέσμευσε τον Κωνσταντίνου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης μέσω της οποίας ενημερώνει για μία μετεγγραφή καθώς και μία αποδέσμευση ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Παπαδόπουλου (φωτό), ενώ ο ποδοσφαιριστής που αποχωρεί είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου (φωτό στο τέλος του ρεπορτάζ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Παπαδόπουλο: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας, με τον 25χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Παπαδόπουλο. Το συμβόλαιο αφορά συνεργασία δύο ετών. Τον καλωσορίζουμε στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κωνσταντίνου: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Δεκέμβριο του 2014. Ευχές στον Παναγιώτη για ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του αλλά και σε προσωπικό επίπεδο».

SAKI0772

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ