aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦεύγει από την Κύπρο και συγκινεί ο τεράστιος Σόσιν

Φεύγει από την Κύπρο και συγκινεί ο τεράστιος Σόσιν

Oύκας Σόσιν, ένα όνομα μία ιστορία. Ένας επιθετικός που έγραψε ιστορία στα κυπριακά γήπεδα με τις φανέλες του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης και του Άρη. Πρωταθλητής και με τις δύο πρώτες ομάδες. Μέλος της σπουδαίας «Κυρίας» του Τιμούρ Κετσπάγια η οποία έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ. Δικαίως ο σπουδαίος Πολωνός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους φορ που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα. Αν και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια από το 2002 παρέμεινε κάτοικος Κύπρου. Λάτρεψε την πατρίδα μας, τους ανθρώπους της και πήρε πίσω την αγάπη και την αναγνώριση του φίλαθλου κόσμου. Μετά από 17 χρόνια ο 42χρονος, πλέον, Ούκας Σόσιν αποχαιρέτησε την Κύπρο με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η δημοσίευση του Σόσιν

«Μετά από 17 χρόνια, 2 μήνες, 8 μέρες και 3 ώρες στην Κύπρο, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου, συναδέλφους και άλλους ανθρώπους για ένα φανταστικό και αξέχαστο χρονικό διάστημα της ζωής μου.

Στην Κύπρο έκανα τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα πραγματικότητα.

Πρωταθλητής με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ανόρθωση.

Τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ.

271 ματς και 178 γκολ.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Τώρα είναι η ώρα να πάω πίσω στην χώρα μου, την Πολωνία, για νέες προκλήσεις. Φεύγω από την Κύπρο, όμως, αφήνω πίσω μου αναμνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και να έχετε ένα όμορφο ταξίδι».

Εμείς να του ευχηθούμε κάθε καλό στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, να τον ευχαριστήσουμε για τον επαγγελματισμό και την προσφορά που είχε στο κυπριακό ποδόσφαιρο και να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες του νησιού να φέρουν και άλλους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους όπως ο τεράστιος Ούκας Σόσιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ