aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Φαβορί οι Τούρκοι για τον Γιαννιώτα»

«Φαβορί οι Τούρκοι για τον Γιαννιώτα»

Παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής ιστοσελίδα Sportime.gr κάνει λόγο για τουρκική ομάδα που είναι φαβορί για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ενδιαφέρεται η Ανόρθωση γι’ αυτόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Γιαννιώτας κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά αφού το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα Λεμεσού ολοκληρώθηκε. Βέβαια ο Έλληνας εξτρέμ ακόμη κάνει γκέλ στην Κύπρο αφού αν τελικά μείνει στην Ανόρθωση ο Κετσπάγια (το πιθανότερο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου), τον θέλει στην ομάδα του.

Ο Γιαννιώτας βέβαια κι από Σουπερλιγκάτες έχει οχλήσεις, αλλά υπάρχει μπάσιμο δυνατό από τουρκική ομάδα, που φαντάζει ως φαβορί να τον εντάξει στο ρόστερ της. Άλλωστε πλέον στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας οι Ελληνες ποδοσφαιριστές έχουν πολύ καλή… φήμη και μεγάλη πέραση! 

Πάντως οτι είναι να γίνει με τον Γιαννιώτα θα γίνει μετά από 40 ημέρες, αφού γύρισε στην Χαλκιδική νωρίτερα για να πάει να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ