aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΦανιέρος: «Εν μπορώ με τον Τιμούρ»

Φανιέρος: «Εν μπορώ με τον Τιμούρ»

Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια απέκλεισε σε δηλώσεις του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ», ο Πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος. Ο ισχυρός άνδρας των φτεροπόδαρων τόνισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τον καλό του φίλο και εξαιρετικό, κατά τον ίδιο προπονητή, αφού θέλει ο ίδιος να έχει τον έλεγχο. Μίλησε παράλληλα για τον Νίκο Παναγιώτου τον οποίο χαρακτήρισε τον πιο επιτυχημένο προπονητή που πέρασε από τον Ερμή.

Όσα δήλωσε ο Λούκας Φανιέρος:

Για την Ανόρθωση και το αν θα μπορούσε να έχει προπονητή τον Τιμούρ: «Εγώ όχι, αλλά ο Τιμούρ είναι ένας προπονητής που δείχνει με τα στοιχεί που έχει γιατί έχει την Ανόρθωση εκεί ψηλά, που δεν την είχε κανένας τελευταία. Σημαίνει είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, και ας φωνάζει, είναι τέταρτος, ενώ σε κάποια φάση η Ανόρθωση δεν έμπαινε καν εξάδα. Ο Τιμούρ είναι πολύ καλός μου φίλος, αλλά δεν θα συμφωνούσα μαζί του. Εγώ λειτουργώ διαφορετικά στην ομάδα μου, αυτός διαφορετικά. Ο καθένας ανέχεται τον προπονητή του βάση των αποτελεσμάτων, τι άλλο θέλουν οι φίλοι της Ανόρθωσης; Η Ανόρθωση είναι ακόμα στο παιχνίδι για τον τίτλο, πέρσι ήταν δεύτερη. Πόσα χρόνια έχει να είναι εκεί; Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο ο Κετσπάγια τους βγήκε. Έχει όντως ορισμένες ιδιοτροπίες, όπως ο καθένας. Δεν του αρέσει να μιλά με τους δημοσιογράφους, δικαίωμα του. Άλλοι προπονητές μπορεί να μη δείχνουν τις ιδιοτροπίες τους στον πάγκο ή στα θεωρία, και να τις δείχνουν στα αποδυτήρια. Αλλά εγώ εν μπορώ με τον Τιμούρ. Θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο, όχι ο προπονητής».

Για τον πιο επιτυχημένο προπονητή που είχε στον Ερμή: «Ο Νίκος Παναγιώτου. Δεν μπορεί να ξαναέρθει όμως, έκλεισε το κεφάλαιο του στον Ερμή. Το λέω με σιγουριά γιατί δεν είναι σωστό και για τον ίδιο. Είναι πολύ καλός προπονητής, μακάρι να είναι καλά εκεί που είναι αλλά κάθε αλλαγή φέρνει άλλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ