aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈξτρα κονδύλι για την ενίσχυση

Έξτρα κονδύλι για την ενίσχυση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βλέποντας ότι το ρόστερ της Ανόρθωσης δεν είναι και το ιδανικό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση της Ανόρθωσης και ειδικότερα ο πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης αποφάσισαν να δώσουν ένα έξτρα κονδύλι στον Αλμπέρτο Μπενίτο για να προχωρήσει, αν το επιθυμεί, σε μια επιπλέον κίνηση ενίσχυσης.

Για την ώρα, ο Μπενίτο, πέρα από την απόκτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα και ενός μέσου, δεν φαίνεται να είναι ζεστός για μια επιπλέον κίνηση, καθώς θεωρεί ότι με τις τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν, το ρόστερ θα είναι αρκετά καλό. Όπως είναι φανερό, το κεφάλαιο μετεγγραφές δεν έχει κλείσει σε καμία περίπτωση για την Ανόρθωση.

Η εικόνα που βγάζει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια και αυτά που βλέπει στις προπονήσεις ο Αντόνιο Πούτσε, σε μεγάλο βαθμό δεν τον ικανοποιούν. Το ίδιο και με τον Αλμπέρτο Μπενίτο. Είναι φανερό ότι κάποιες μετεγγραφές δεν του βγήκαν, ενώ πιθανότατα θα έγιναν και κάποιες λανθασμένες επιλογές.

Όλα αυτά τα βλέπουν στην Ανόρθωση και προσπαθούν να τα διορθώσουν πριν να είναι αργά. Μια κίνηση που διαπίστωσαν ότι επιβάλλεται να γίνει είναι η απόκτηση ενός μέσου. Ενός «8αριού» που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει την ποιότητα και την προσωπικότητα που απουσιάζει από την ομάδα αυτή τη στιγμή.

Όλα δείχνουν ότι ο Μπενίτο έχει κάποια επιλογή, ενώ έχει και εναλλακτική λύση. Σε περίπτωση που γίνει η μετεγγραφή, τότε ένας εκ των Κριστόβαλ ή Σάβιτς αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου.

Μετά το ναυάγιο που έχει προκύψει στην περίπτωση του Νεόφυτου Μιχαήλ, η Ανόρθωση κινείται για την απόκτηση ενός κοινοτικού τερματοφύλακα κάτω των 21 ετών. Ακόμη δεν φαίνεται να έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση, όμως ο Μπενίτο το ψάχνει.

Αυτό που έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της διοίκησης ο τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας» είναι ότι αυτό τον καιρό μπορούν να βρεθούν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις, βατές οικονομικά, μιας και πλησιάζουμε προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Γι’ αυτό και κάνει υπομονή, περιμένοντας να του παρουσιαστεί κάποια πολύ καλή περίπτωση για να την αρπάξει την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ