aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕξοργισμένη παρέμβαση «Μαχητών» για Κατσαράβα: «Πρώην ποδοσφαιριστής μας»

Εξοργισμένη παρέμβαση «Μαχητών» για Κατσαράβα: «Πρώην ποδοσφαιριστής μας»

Ξένο σώμα θεωρούν τον Νίκα Κατσαράβα οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης. Oι «Μαχητές» με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνουν ότι δεν θα δεχθούν να περάσει ούτε έξω από το «Αντώνης Καρράς» ο Γεωργιανός επιθετικός και ενημερώνουν πως επικοινώνησαν με όσους πρέπει με σκοπό να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο λόγος της εξοργισμένης αντίδρασης των «Μαχητών» ήταν η παρουσία του Κατσαράβα στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας και μάλιστα του επιρρίπτουν πως πανηγύρισε το γκολ του Κβιλιτάια, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram (δείτε ΕΔΩ) ο συμπαίκτης του στην Εθνική Γεωργίας, Γκουράμ Κάσια.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε έκτακτα λόγω των μηνυμάτων που λαμβάνουμε από τον κόσμο εξοργισμένο για την κίνηση συγκεκριμένου πρώην (από σήμερα) «ποδοσφαιριστή» μας. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με αυτούς που πρέπει και με τον Α ή Β τρόπο τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους όπως και ο συγκεκριμένος.

Αλλά για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι και βοηθητικοί, για το καλό όλων, στην αυριανή συνάντηση μαζί του δείξτε του το πιο κάτω μήνυμα από τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ :

ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΛΛΙΩΣ… NO MERCY.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒  🔵⚪

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ