aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕξετάζει Ντούρις η Ομόνοια!

Εξετάζει Ντούρις η Ομόνοια!

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυναμικό μπάσιμο για απόκτηση του Μίχαλ Ντούρις κάνει η Ομόνοια. Μετά την αποχώρηση του Σλοβάκου επιθετικού από την Ανόρθωση το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) ο 32χρονος επιθετικός προτάθηκε στους πράσινους και η περίπτωσή του εξετάζεται «ζεστά» από την Ομάδα Προγραμματισμού του «τριφυλλιού».

Ο Ντούρις αγωνίστηκε στην Κύπρο τα τελευταία 2,5 χρόνια, συνεργάστηκε με τον διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας, Σίμο Ταραπουλούζη, ενώ στα θετικά είναι το γεγονός ότι ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ανόρθωσης. Άρα είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και επιπλέον είναι γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου και των απαιτήσεων της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Συμφώνησαν για «διαζύγιο», δεν αφήνει ξεκρέμαστη την ομάδα ο Ματ

Επιπλέον, βρίσκεται στην Κύπρο και μια τέτοια κίνηση θα αποτρέψει πιθανούς κινδύνους καθόδου που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού άλλου ποδοσφαιριστή. Ο Ντούρις έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αμμοχώστου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει δεχθεί κρούση και από ομάδα της Ουγγαρίας.

Διαβάστε επίσης: Πόσα πλήρωσε και πόσα γλύτωσε για Ντούρις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ