aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εξελίξεις με Κουλούρη

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με την συνέχεια της καριέρας του Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ, αναμένεται πως θα δρομολογήσει εξελίξεις στις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει ο Δικέφαλος με τους Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη, για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Όπως ανέφερε και το Σάββατο το INPAOK σε ρεπορτάζ του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση που έθεσε ο αθλητικός διευθυντής μετά το τέλος του αγώνα με την Εστερσουντ, δεν θα γίνει δεκτή και ο Σλοβάκος θα παραμείνει στη θέση του. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα συνεχιστούν οι επαφές με τον εκπρόσωπο των Πέλκα και Κουλούρη προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνίας ανανέωσης των συμβολαίων τους εντός Σεπτεμβρίου.

Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου δεν ολοκληρώθηκαν λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την μεταγραφική αντεπίθεση της ομάδας στο φινάλε της περιόδου.

Τόσο ο Πέλκας όσο και ο Κουλούρης έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με τον ΠΑΟΚ, ενώ θετική είναι η εισήγηση και του Ράζβαν Λουτσέσκου που ρωτήθηκε σχετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ