aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξαντλείται η υπομονή με Λαβόρδε

Εξαντλείται η υπομονή με Λαβόρδε

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην προσπάθεια απόκτησης του Ρικάρδο Λαβόρδε από την Ανόρθωση. Και αυτό γιατί η Τομπόλ από το Καζακστάν φαίνεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κολομβιανό προσφέροντάς του σχεδόν διπλάσια χρήματα σε σχέση με όσα είναι διατεθειμένη να του δώσει η Ανόρθωση.

Γίνεται αναφορά από τον Τύπο της χώρας για μία πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια και όπως είναι λογικό ο Λαβόρδε δεν μένει ασυγκίνητος. Ο ίδιος το σκέφτεται αν θα πάει στο Καζακστάν μιας και φαίνεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς. Στην Ανόρθωση, άλλωστε, ξέρει τι θα συναντήσει, ξέρει ότι ο κόσμος τον λατρεύει και αυτό ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο.

Πάντως, η υπομονή των ανθρώπων της «Κυρίας» έχει αρχίσει να εξαντλείται και εντός της εβδομάδας αναμένεται το όλο θέμα να κλείσει θετικά ή αρνητικά. Δεν μπορεί ο Λέβι να περιμένει άλλο και αν δεν προχωρήσει του Λαβόρδε θα στραφεί οριστικά αλλού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ