aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Εξαφανισμένη» η Ανόρθωση από το βιογραφικό του Μιχαηλίδη στον ΚΟΑ!

«Εξαφανισμένη» η Ανόρθωση από το βιογραφικό του Μιχαηλίδη στον ΚΟΑ!

Ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ανόρθωση. Η «Κυρία» κάνει λόγο για σκανδαλώδη και παράνομη απόφαση του Οργανισμού και καλεί τον κ. Μιχαηλίδη να παραιτηθεί.

Παράληψη ή συνειδητή απόφαση στο βιογραφικό του Ανδρέα Μιχαηλίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΟΑ δεν αναφέρεται πουθενά η θητεία του πρόεδρου του ΚΟΑ στην Ανόρθωση! Με την ομάδα της Αμμοχώστου ο Ανδρέας Μιχαηλίδης πανηγύρισε μάλιστα το μοναδικό κύπελλο της καριέρας του. Στο βιογραφικό σημείωμα του κ. Μιχαηλίδη αναφέρονται και οι 15 ομάδες στις οποίες εργάστηκε όχι όμως η «Κυρία» με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος το 2003.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Σκάνδαλο, Μιχαηλίδη παραιτήσου και περιορίσου στην Λεμεσό»

Αναλυτικά το βιογραφικό σημείωμα του Ανδρέα Μιχαηλίδη στην ΚΟΠ

«Ο Ανδρέας Τάκη Μιχαηλίδης γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 29 Δεκεμβρίου 1952.

Σπούδασε οικονομικά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων στο City University στο Λονδίνο. Από το 1978 κατέχει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της οικογενειακής επιχείρησης Χριστ. Χατζηπαύλου & Υιοί Λτδ,  παραγωγής και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

Παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα στα κοινά του τόπου και ειδικά της Λεμεσού, μέσα από την παρουσία του σε διάφορα συμβούλια και φορείς του αθλητισμού, εμπορίου, κυβερνητικών οργανισμών, φιλανθρωπικών οργανώσεων και μέσα από την πολυετή του κομματική δραστηριότητα. Το 2011 εξελέγη στο αξίωμα του βουλευτή Λεμεσού με την παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού, ενώ το 2016 απώλεσε την επανεκλογή του για 15 ψήφους.

Υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί το χώρο του ποδοσφαίρου, εδώ και δεκαετίες σαν ποδοσφαιριστής, προπονητής και από διάφορες εκτελεστικές θέσεις. Διετέλεσε προπονητής στην Εθνική Ομάδα αλλά και σε αρκετές ομάδες συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων σωματείων της Κύπρου. Συγκεκριμένα στα ακόλουθα σωματεία: Κ.Ν.Μαρωνιτών, Απόλλων (Β’ Προπονητής), ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Εθνική U21, ΑΡΗΣ Λσού (2 φορές), Εθνική Ανδρών, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ (3 φορές), Πάφος, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ,  Απόλλων».

Σε συντομία:

– Πτυχίο στον κλάδο τον Οικονομικών (BSc)

– Μεταπτυχιακό στον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων (MSc)

– Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας

– Εκτελεστικός Διευθυντής Εταιρείας Χριστ. Χατζηπαύλου & Υιοί Λτδ

– Πρώην βουλευτής  ΔΗΣΥ

– Μέλος Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ

– Μέλος Ανωτάτου Συμβουλίου ΔΗΣΥ

– Επικεφαλής Γραμματείας  Αθλητισμού ΔΗΣΥ

– Πρώην Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας ΔΗΣΥ Λεμεσού

– Πρώην Μέλος Δ.Σ. Κυπριακών Αερογραμμών

– Πρώην  Μέλος Δ.Σ. Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ)

– Πρώην  Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού (ΕΒΕΛ)

– Επίτιμος Πρόεδρος Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών

– Πρώην Πρόεδρος Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών (20 χρόνια)

– Πρώην Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ευρωπαίων Προπονητών

– Πρώην Αντιπρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

– Μέλος Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού

– Μέλος Ροταριανού Ομίλου Λεμεσού

– Μέλος Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια (ΓΣΟ)

Τον Ιανουάριο του 2019, διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, Πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ