Έβαλε… τέλος καριέρας στα 32 του ο Φελγκέιρας!

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα βάζει ο τέως τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Μάριο Φελγκέιρας, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση του μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Πορτογάλος αν και είναι 32 ετών, πήρε αυτή την απόφαση χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους, παρά μόνο ευχαριστίες.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φελγκέιρας αποκτήθηκε από την «Κυρία» το Καλοκαίρι του 2018, ωστόσο λίγο πριν την σέντρα της πρώτης αγωνιστικής τραυματίστηκε σοβαρά και έτσι έχασε τη θέση του. Αγωνίστηκε μόνο στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στην Λάτσι.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν τοποθετούμαι μέσω δημοσιεύσεων, αλλά αυτή τη στιγμή η απόφαση μου το απαιτεί. Από τότε που ήμουν 9 ετών προπονούμουν στο ποδόσφαιρο και στα 15 μου έγινα επαγγελματίας. Ήταν 17 χρόνια επαγγελματικού ποδόσφαιρου, μέσα από τα οποία πήρα καλές και κακές εμπειρίες που σου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αν κοιτάξω πίσω βλέπω πως σήμερα είμαι καλύτερος άνθρωπος μετά από όλες αυτές τις εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς, πήρα την απόφαση να βάλω τέλος στην καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Οι λόγοι μόνο εμένα αφορούν. Αλλά είχα την ευκαιρία να τελειώσω με μια φανταστική γεύση από αποδυτήρια, που μόνο αυτά προσφέρουν.

Γι’ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που σε αυτή την περιπέτεια μοιράστηκαν τις μέρες τους μαζί μου. Σε αυτούς που με βοήθησαν όταν το χρειαζόμουν περισσότερο, σε αυτούς που με σήκωσαν όταν έπεσα, σε αυτούς που με καλοδέχθηκαν όπως μου άξιζε, σε αυτούς με δίδαξαν.

Δεν θα μπορούσα να μην τελειώσω με ξεχωριστές ευχαριστίες στην S.C. Espinho που μου πρόσφερε την τελευταία που περιπέτεια. Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία, δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι ένας από εσάς. Σας ευχαριστώ.

Μια νέα διαδρομή θα έρθει. Και αυτό είναι η ζωή, διαδρομές που πρέπει να ακολουθούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου με συνοδεύσατε και με στηρίξατε ως ποδοσφαιριστή».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ