aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈβαλε τα... πράγματα στη θέση τους ο Κολούνγκα

Έβαλε τα… πράγματα στη θέση τους ο Κολούνγκα

Ο Αντριάν Κολούνγκα δημοσίευσε το πιο κάτω στο Instagram, αναφέροντας ότι δεν προτάθηκε στην Μαγιόρκα.

Αναλυτικά: «Ξύπνησα το πρωί και με έκπληξη είδα τα νέα ότι προτάθηκα στην Μαγιόρκα. Ψέματα, απλά ψέματα. Η πρόθεση μου δεν είναι να επιστρέψω στην Μαγιόρκα και είναι λίγο απογοητευτικό να βλέπω πως κάποιος είναι αφοσιωμένος στην παραπληροφόρηση. Στην Ανόρθωση αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη κατάσταση. Στην Ανόρθωση αντιμετωπίζουμε μια πολύ περίπλοκη κατάσταση για μερικούς μήνες αφού ποδοσφαιρικά δεν είμαστε καλά και στα διοικητικά υπάρχει αβεβαιότητα.

Κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ή ποιος θα φύγει και κάθε μέρα είναι μία έκπληξη. Ούτε εγώ δεν ξέρω σίγουρα αν θα συνεχίσω στην ομάδα, λόγω της γενικής δυσλειτουργίας που υπάρχει, αλλά, όσο είμαστε εδώ, πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε επαγγελματίες προς την ομάδα που μας πληρώνει.

Οπότε μην αποπροσανατολίζεστε με ψευδείς πληροφορίες από το εξωτερικό οι οποίες έχουν επιπτώσεις εδώ, όπου αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ