«Έτοιμος σε δύο βδομάδες ο Ανανίτζε, δεν σκεφτόμαστε ανανέωση συμβολαίου»

Σε καραντίνα στη Γεωργία βρίσκεται ο Τζάνο Ανανίτζε, καθώς με άδεια του Τιμούρ Κετσπάγια ταξίδεψε στην πατρίδα του την προηγούμενη βδομάδα. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του βραχύσωμου ποδοσφαιριστή σε περίπου δύο βδομάδες θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί, εάν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες, αφού το ποδόσφαιρο παγκόσμια έβαλε «λουκέτο» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η επέμβαση στο γόνατο πήγε καλά. Η αποθεραπεία συνεχίζεται μια χαρά και θα ολοκληρωθεί σε δύο βδομάδες», ανέφερε ο Τεϊμουράζ Λεφσάγια σε ΜΜΕ της Γεωργίας. Όσον αφορά το μέλλον του Ανανίτζε, καθώς το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επεσήμανε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν σκέφτονται την ανανέωση της συνεργασίας με την «Κυρία».

«Τώρα δεν έχουμε δράση και δεν σκεφτόμαστε την ανανέωση του συμβολαίου του, λόγω του κορωνοϊού», ήταν η σχετική αναφορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ