aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈτοιμος για… παραγγέλματα ο Σεού

Έτοιμος για… παραγγέλματα ο Σεού

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, ο Νιγηριανός Αμπντουλαΐ Σεού. Ο 23χρονος μέσος έρχεται με στόχο να διεκδικήσει θέση βασικού στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Γι’ αυτό οι Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε τον ήθελαν πολύ στην ομάδα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που έχει προσφερθεί ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στον Νιγηριανό για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή την υστάτη.

Σήμερα λοιπόν ο Σεού θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και θα γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Λογικά δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΖ, αν και ο Πούτσε δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Οι προπονήσεις της Ανόρθωσης συνεχίζονται κανονικά με μοναδικό πρόβλημα τον Χοσέ Μαρία Ερέρο, ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται ατομικά. Εκτιμάται ότι θα χρειαστεί άλλο ένα 40ήμερο μέχρι να τεθεί εκ νέου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ