aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕθνικός: Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων, αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Άρη, στον «αέρα» η Ανόρθωση

Εθνικός: Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων, αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Άρη, στον «αέρα» η Ανόρθωση

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που κατέγραψε ενωρίτερα η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy (δείτε εδώ) για αρκετά θετικά κρούσματα κορωνοϊού στον Εθνικό Άχνας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος διαγνωστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος της προσφυγικής ομάδας μετά το θετικό κρούσμα που προέκυψε την Τρίτη (22/9) έδειξε πως υπάρχουν και άλλοι θετικοί στον ιό ποδοσφαιριστές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων είναι διψήφιος και ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στην προσφυγική ομάδα και τον Άρη Λεμεσού για το κύπελλο που ήταν ορισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 19:00).

Στον Εθνικό είναι σε αναμονή επίσημης ενημέρωσης από το χημείο που έγιναν τα τεστ, όμως από την στιγμή που οι θετικοί στον ιό είναι πέραν των τεσσάρων με βάση το πρωτόκολλο της ΚΟΠ δεν θα γίνει η αναμέτρηση με τον Άρη. Από τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων θα κριθεί και η τύχη του αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αναβολή του αγώνα

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι, επειδή έχουν εντοπιστεί πάνω από τέσσερα θετικά κρούσματα του ιού COVID-19 σήμερα στην ομάδα του Εθνικού Άχνας, ο σημερινός αγώνας του Κυπέλλου Coca-Cola Α’, Β’ Κατηγορίας, μεταξύ του Άρη Λεμεσού και του Εθνικού Άχνας, αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ