aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈσταξε μέλι για την απόφαση της Ομόνοιας: «Έτσι πρέπει να κάνουν οι ομάδες...»

Έσταξε μέλι για την απόφαση της Ομόνοιας: «Έτσι πρέπει να κάνουν οι ομάδες…»

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα στην PrimeTel, μετά από το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε σαφώς να έρθουμε στο ΓΣΠ και να κερδίσουμε. Σ’ ένα ντέρμπι είναι ανοικτά και τα τρία αποτελέσματα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε όμως. Είναι αλήθεια πως όλη αυτή η προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι αποτέλεσμα των αποτελεσμάτων που είχε η ομάδα μέχρι σήμερα. Έτσι θα συνεχίσει να είναι… Δεν νομίζω ν’ αλλάξει κάτι σήμερα.

Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο χωρίς πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο σε μια άτυχη στιγμή για μας, ουσιαστικά χωρίς να φτιάξει ευκαιρία η Ομόνοια, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο που κρατούσε περισσότερο μπάλα, κρατούσαμε εμείς το δεύτερο χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες φάσεις. Μία ευκαιρία για κάθε ομάδα υπήρχε. Προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν τα καταφέραμε.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι σαφώς που δεν κερδίσαμε, όμως είμαστε ικανοποιημένοι ότι παραμένουμε στην πρώτη θέση. Ακολουθούν κάποια παιχνίδια που δεν είναι ντέρμπι και καλούμαστε να τα κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που ήρθε στο γήπεδο μαζικά όντας 2.800 και την Ομόνοια που μας έδωσε αυτή τη βοήθεια. Μας έδωσε άλλα 300 εισιτήρια. Έτσι πρέπει να κάνουν οι ομάδες. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Είναι πολύ καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων».

Για τα μετεγραφικά ανέφερε: «Απομένουν μερικές μέρες για να κλείσει μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου. Αν βρεθεί κάτι καλό που θέλει ο προπονητής σαφώς και θα γίνει. Προς το παρόν αποκτήσαμε τον Ανανίτζε και δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ