aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Εσείς τα παίρνετε για ένα σουβλάκι!»

«Εσείς τα παίρνετε για ένα σουβλάκι!»

Η στήλη στήριξε κάργα τον Τιμούρ Κετσπάγια, όταν βλακωδώς φαγώθηκε από την ΑΕΚ. Όποιος ανατρέξει στα δημοσιεύματα, στα μέσα Οκτωβρίου, θα βρει ουκ ολίγα.

Θα ήταν ορθότερο, όμως, όποια προβλήματα είχε να τα έλεγε στην ώρα τους και στον σωστό χώρο. Να φωνάξει τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ σε μία συνέντευξη Τύπου, να τα χώσει στον Μελισσανίδη και στον Μπάγεβιτς και να τους πει κατάμουτρα, «εσείς τα παίρνετε για ένα σουβλάκι!».

Δύο μήνες μετά, δεν λέει… Είναι και το άλλο. Εκείνος ο μύθος που λέει ότι «ο Τιμουρ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» κι ότι «τα λέει σταράτα και τσεκουράτα». Ο ίδιος, όμως, αποκάλυψε ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης του ζήτησε εξηγήσεις που δεν προστάτευσε τον Ντε Βινσέντι μετά τον νικηφόρο αγώνα του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ στο ΓΣΖ (!).

Αποκάλυψε επίσης, ότι ο «Ντέβι» τον τρέλανε με τα καμώματά του σε βαθμό που ήθελε να πάει σπίτι και να τα σπάσει όλα, αλλά τον είχε ενδεκαδάτο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ