aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ερωτευμένη» (και) με τον Σεού η αφρικανική… ταλαιπωρία

«Ερωτευμένη» (και) με τον Σεού η αφρικανική… ταλαιπωρία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει βίζα για να ταξιδέψει από τη Νιγηρία στην Κύπρο, ο Σεού Αμπντουλαΐ και αναγκαστικά έπεσε θύμα ταλαιπωρίας όπως συμβαίνει συνήθως με Αφρικανούς ποδοσφαιριστές.

Ο διεθνής μέσος είναι στο περίμενε για να διευθετηθούν τα απαραίτητα έγγραφα και να ταξιδέψει το συντομότερο στην Κύπρο. Επειδή, όμως, παρατηρείται καθυστέρηση από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, εκτός απροόπτου θα χάσει το ματς της Ανόρθωσης με τον Άρη και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας από βδομάδας.

Η άφιξή του δεν αποκλείεται να γίνει τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ίσως να μην προλάβει ούτε και μια προπόνηση της «Κυρίας» πριν από τον αγώνα στο Τσίρειο. Το πιθανότερο είναι πως ο Αντόνιο Πούτσε θα υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή από βδομάδας.

Το σημαντικό βέβαια είναι να μπορεί ο Σεού να βοηθήσει άμεσα τη νέα του ομάδα. Κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη η Ανόρθωση. Παίκτες, δηλαδή, που να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να διαθέτουν την ποιότητα για να δώσουν λύσεις και βοήθειες στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ