aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΈριξε «πόρτα» στον Αντρέ Άλβες

Έριξε «πόρτα» στον Αντρέ Άλβες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Αντρέ Άλβες προτάθηκε στην Αλκή Ορόκλινη, ωστόσο βρήκε την πόρτα της κλειστή. Η αρνητική απάντηση δεν αφορά στην ποιότητα του Βραζιλιάνου, η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης (παρά την κακή σεζόν με τη «Μεγάλη Κυρία»). Ο λόγος είναι ότι ο Σάββας Δαμιανού δεν προκρίνει την απόκτηση επιθετικού περιοχής. Και αυτό καθώς για τη θέση δεσπόζει η φιγούρα του Φαμπρίσιο Σιμόες. Αντιθέτως, προτιμά την προσθήκη μεσοεπιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει ο Άλβες, φουλάρει για φορ κλάσης

Πάντως, ώς χθες το απόγευμα δεν εγκρίθηκε κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και πλέον τα περιθώρια για τέταρτη κίνηση έχουν στενέψει πολύ. Η μετεγγραφική περίοδος θα εκπνεύσει μεθαύριο τα μεσάνυχτα και μόνο αν προκύψει κάτι καλό και οικονομικό θα αποκτηθεί και τέταρτος ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι παραμένουν επικεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» (18:00). Ατομικά προπονούνται οι Στέλιος Πάρπας και Πέτρος Ψύχας, αλλά ο δεύτερος αναμένεται να μπει σήμερα σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης. Επίσης, τέθηκαν στη διάθεση του Δαμιανού οι Ζιαν-Μπαπτίστ Πιεράτσι, Σαφίκ Τιγκρουτζιά και Αμντί Μπιλάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ