aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Έρχεται σημαντική εξέλιξη», ενημερώνει απ' την Αθήνα ο Ντλόβου

«Έρχεται σημαντική εξέλιξη», ενημερώνει απ’ την Αθήνα ο Ντλόβου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ντίνο Ντλόβου δεν ακολούθησε την αποστολή της Ανόρθωσης στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της «Κυρίας», αφού τέθηκε εκτός.

Μάλιστα, ο Ντλόβου βρίσκεται στην Αθήνα, όπου απολαμβάνει τα καλοκαιρινά του μπάνια, όπως φαίνεται και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Προτού αναχωρήσει για την Αθήνα, ο Νοτιοαφρικανός φορ μας ενημέρωσε πάλι μέσω Facebook, ότι «έρχεται μία σημαντική εξέλιξη» γι’ αυτόν. «Μία σημαντική εξέλιξη έρχεται. Πρέπει να σταματήσω να γράφω τώρα διότι είμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί κάποιος να φωνάξει Αλληλούια…», έγραψε.

Όλα τα πιο πάνω, οδηγούν στο συμπέρασμα πως θεωρείται δεδομένο πως ο Νοτιοαφρικανός φορ θα πωληθεί σε άλλη ομάδα με τον ατζέντη του να παλεύει το ζήτημα της πώλησής του σε άλλη ομάδα (Τουρκία ή Ισραήλ), κάτι που αναμένει πώς και πώς και η διοίκηση της Ανόρθωσης, καθώς το ταμείο της ομάδας της Αμμοχώστου θα επωφεληθεί σημαντικά.

Πάντως, οι άνθρωποι της Ανόρθωσης περιμένουν με ανοικτές αγκάλες την επαλήθευση της ενημέρωσης από πλευράς Ντλόβου, ότι έρχεται καλή πρόταση για την απόκτησή του. Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη αξιολογήσει επιθετικούς (με τις ίδιες απολαβές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ