aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιβεβαίωση: Εταιρεία ο ένας, Σωματείο ο άλλος

Επιβεβαίωση: Εταιρεία ο ένας, Σωματείο ο άλλος

Το αποτέλεσμα που ήθελαν και ζητούσαν οι φίλοι της Ανόρθωσης όσον αφορά στα διοικητικά της ομάδας φαίνεται πως ήρθαν. Στην σημερινή Γενική Συνέλευση ο Χρίστος Πουλλαΐδης στην αρχική του ομιλία πρότεινε στα 100 και πλέον μέλη όπως αναλάβει την προεδρία του σωματείου ο Χαράλαμπος Μανώλη, όπως είχε αποκαλύψει το μεσημέρι το goal.com.cy.

Τα μέλη ενέκριναν την πρόταση και ο Μανώλη την αποδέχθηκε υπό έναν όρο. Να παραμείνει στην ομάδα και ο Πουλλαΐδης. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας δεσμεύτηκε όπως απαντήσει τις επόμενες μέρες. Αν δηλαδή θα αποδεχθεί να παραμείνει στα διοικητικά και κυρίως να αναλάβει αυτός την προεδρία της εταιρείας.

Όλα δείχνουν ότι ο Πουλλαΐδης θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Θα ενδώσει στις πιέσεις των τελευταίων ημερών τόσο από τους οργανωμένους όσο και τους παλαίμαχους παίκτες.

Με λίγα λόγια φάνηκε φως στο τούνελ σχετικά με τα διοικητικά προβλήματα των τελευταίων μηνών. Στις 4 Ιουλίου ο Χαράλαμπος Μανώλη θα παρουσιάσει προς έγκριση στα μέλη της Ανόρθωση τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στη διοίκηση.

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ