aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Επίθεση» Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ σε Ανδρέα Μιχαηλίδη και Απόλλωνα

«Επίθεση» Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ σε Ανδρέα Μιχαηλίδη και Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας ρίχνει τα «πυρά» του προς τον ΚΟΑ, τον Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον Απόλλων, ενώ στέλνει και μήνυμα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Όσο ο χρόνος περνά από τη μέρα εφαρμογής της κάρτας, τόσο πιο πολύ αποδεικνύεται περίτρανα η ορθότητα της απόφασης μας να μην ακολουθήσουμε αυτό το έκτρωμα, αυτό το έκτρωμα που φέρατε ετσιθελικά για να κατευνάσει δήθεν τη βία στα γήπεδα.

Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις γελοιότητες με το δελτίο υγείας του πολυσυζητημένου ποδοσφαιριστή, ούτε οι συγγενείς σας δεν θέλουν να σας δώσουν τα στοιχεία τους, πόσο μάλλον εμείς. Πέραν πάσης αμφιβολίας, μας πείσατε πως είσαστε οι τελευταίοι άνθρωποι στη γη που μπορούμε να εμπιστευτούμε τα δικά μας στοιχεία. Εσείς οι ίδιοι προωθείτε τη βία και εσείς οι ίδιοι παραβαίνετε τους νόμους που δημιουργήσατε.

Από ότι φαίνεται, ο νεοεκλεγείς “αγαπητός” πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην βουλευτής πολιτικού κόμματος, ήρθε για να αποτελειώσει ό,τι ξεκίνησε ο προηγούμενος. Ο κόσμος σας βαρέθηκε και την απάντηση σας την παίρνετε κάθε Κυριακή από όλα τα κυπριακά γήπεδα. Εσείς είστε ο λόγος που το κυπριακό πρωτάθλημα παραπαίει και καταρρέει. Μας πολεμήσατε, αντισταθήκαμε και θα σας νικήσουμε. Θα στείλουμε εσάς και τη κάρτα σας στον αγύριστο και θα επιστρέψουμε στα γήπεδα πιο δυνατοί από ποτέ.

Και ένα τελευταίο για τους κλαψιάρηδες του θρήνου. Τελικά, τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα όπως και όποτε σας συμφέρει. Πάρτε το χαμπάρι, πως είτε με νίκες στα χαρτιά ,είτε με “κουντήματα”, στο τέλος του πρωταθλήματος εμείς θα βρισκόμαστε στον εξώστη και εσείς στις τρύπες και στα ερμάρια σας. Ρίξτε την κάρτα να τελειώνουμε.

Υ.Γ 1) Ραντεβού τον Μάη στον εξώστη.

Υ.Γ 2) Ραντεβού τον Μάη στις κάλπες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ