aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Επίθεση» οργανωμένων Ομόνοιας σε Χαμπουλλά: «Πνάσε 4-5 μέρες...»

«Επίθεση» οργανωμένων Ομόνοιας σε Χαμπουλλά: «Πνάσε 4-5 μέρες…»

Την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας, προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του πρόεδρου της Ανόρθωσης, Ευγένιου Χαμπουλλά (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) στον Active (107,4 & 102,5). Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος «Fan Club Lakatamias» επιτίθεται φραστικά στον διοικητικό ηγέτη της «Κυρίας».

Η ανακοίνωση

«Χαιρετίζουμε τον τεράστιο Πράσινο Λαό!

Με τα όσα βλέπουν τα μάτια μας και ακούνε τα αυτιά μας αναγκαζόμαστε και εμείς να τοποθετηθούμε με ανακοίνωση.

Τζιαι που λαλείς ρε πουλλάκι, μα βλέπεις μας στον ύπνο σου ρε; Θέλουμε πολλά να μάθουμε τι βλέπεις. Τεσσάρες; Φουκούες; Ρακέττες; Κρεβατάκια; Πισίνες; Μεν μου πεις ότι είδες μας να παίζουμε και στην Οκτωβριανή επανάσταση;

Πάρε ανάσα ρε Χαμπουλλάκι μου, πνάσε 4-5 μέρες τζιαι ξανά πάλε. Πραγματικά απορούμε αν αυτοί οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τι εκπροσωπούν.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Ομόνοιας σε Χαμπουλλά: «Στην άκρη οι προσβολές, όχι σε ακρότητες»

Θέλετε μήπως να σας θυμίσουμε ποιοι ήταν πρωταγωνιστές στα τελευταία ποδοσφαιρικά σκάνδαλα στην Κύπρο; Πραγματικά απλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Γενικά εκτός πραγματικότητας. Καλύτερα να καταλάβεις ότι ρεζιλεύεις τον εαυτό σου και την ομάδα που εκπροσωπείς με αυτά που λες.

Εμείς δεν είμαστε επιστήμονες και δεν θα καταθέσουμε καμία άποψη για το αν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ή όχι. Να ξέρεις όμως πως θέλουμε πολύ να σε αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο και να σε κάνουμε ρεζίλι, να κάνουμε και την εκδρομή μας στο εξοχικό, γιατί μην ξεχνάς πως σε δύο 90λεπτα δημιούργησες δύο ευκαιρίες.

Τζιαι αν συνεχίσεις τις πελλάρες εν να θωρείς τζιαι τον Ακιντόλα όνειρο ίντα ξέρω.

Κάτι τελευταίο και δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σου. Τον Λένιν να τον αφήσεις ήσυχο ξέρουμε πόσο σε πονάει η ιστορία αλλά ακόμη δεν είδες τίποτα.

Υ.Γ: Απαιτούμε δικαιοσύνη για τον Παναή μας που χάθηκε τόσο άδικα. Φροντίστε να πράξετε σωστά αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ