aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιστροφή Αμπντουλάγιεφ, «μιλά» ξανά ελληνικά

Επιστροφή Αμπντουλάγιεφ, «μιλά» ξανά ελληνικά

Τα «κυανέρυθρα» του Πανιωνίου θα φορέσει ξανά ο Αράς Αμπντουλάγιεφ. Ο ακραίος από το Αζερμπαϊτζάν ήταν στην Πλατεία και το 2012, όταν πιτσιρικάς τότε αποκτήθηκε ως δανεικός από την Εβερτον (αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα της).

Εκείνη τη χρονιά έπαιξε σε 8 ματς, στη συνέχεια βρέθηκε πάλι στη Νέφτσι Μπακού (από εκεί τον απέκτησαν οι «εφοπλιστές»), ακολούθησαν Καμπάλα και Ανόρθωση και πλέον θα επιστρέψει στην πλατεία ώριμος και με παραστάσεις.

Ο 26χρονος εξτρέμ που τα τελευταία χρόνια ανήκει στην Καμπάλα, μονιμοποιήθηκε πλέον στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και την περασμένη χρονιά ήταν στην Κύπρο, όπου έκανε καλές εμφανίσεις. Όμως η «Κυρία» δεν κατάφερε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, αν και το επιθυμούσε. Και εδώ μπήκε στο «κάδρο» ο Πανιώνιος.

Μίλησε με την ομάδα του και έγινε εκ νέου κάτοικος Νέας Σμύρνης αποκτώντας τον με μεταγραφή με τους «κυανέρυθρους» να δίνουν ένα μικρό ποσό στην Καμπάλα. Δηλαδή ήρθε παιδί και επέστρεψε άνδρας, με 27 διεθνείς συμμετοχές και τρόπαια στο παλμαρέ του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ