aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιστρέφουν αύριο και υπολογίζονται

Επιστρέφουν αύριο και υπολογίζονται

Αύριο αναμένεται να επιστρέψουν οι Γιαν Κόπριβετς και Αμπντουλαχί Σεού στην Κύπρο για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, μιας και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική τους ομάδα.

Πιθανόν να μην προλάβουν την προπόνηση της Τετάρτης, έτσι σίγουρα την Πέμπτη θα προπονηθούν μαζί με τους συμπαίκτες τους. Και οι δύο ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια.

Για τον Κόπριβετς η θέση είναι καπαρωμένη, ενώ ο Πούτσε κάνει σοβαρές σκέψεις να δώσει φανέλα βασικού και στον Σεού. Αυτή τη φορά ο Νιγηριανός μέσος θα κληθεί να είναι πολύ πιο προσεκτικός, αν και εφόσον αγωνιστεί, καθώς μόλις έχει εκτίσει την τιμωρία του.

Ο προπονητής του δεν θέλει να τον στερηθεί ξανά, όπως και κανείς άλλος στην Ανόρθωση. Ο Πούτσε πιστεύει πολύ στην αξία του Νιγηριανού μέσου και αναμένεται να τον εμπιστευθεί εκ νέου.

Δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Ανόρθωσης ενημέρωσε τον κόσμο για τους διεθνείς της ομάδας. Μέρος του κειμένου αναφέρει: «Με νίκες συνοδεύτηκαν οι επίσημες υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών μας. Ο Κόπριβετς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής του με αντίπαλο τη Σλοβακία, όπου κέρδισαν με 1-0, καθώς κάτω από τα δοκάρια της Σλοβενίας βρέθηκε ο Όμπλακ, τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σπουδαίο “διπλό” επί της Ζάμπια πέτυχε η Νιγηρία κερδίζοντας με 2-1, με τον Σεού να μπαίνει στις καθυστερήσεις του αγώνα ως αλλαγή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ