aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιστρέφει στην «Μεγάλη Κυρία» μετά από έξι χρόνια ο Κ. Ευσταθίου

Επιστρέφει στην «Μεγάλη Κυρία» μετά από έξι χρόνια ο Κ. Ευσταθίου

Επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στην Ανόρθωση ο έμπειρος universal Κωνσταντίνος Ευσταθίου. Ο Παφίτης πετοσφαιριστής πρώην στέλεχος των Εθνικών ομάδων θα ενισχύσει την «Μεγάλη Κυρία» στο φετινό πρωτάθλημα προσδίδοντας εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Ευσταθίου είναι 35 ετών με ύψος 1.94 και μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές θέσεις κυρίως ως κεντρικός. Άρχισε την καριέρα του από τον Παφιακό και το 2014-2015 έπαιξε ξανά στην Ανόρθωση. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ και τα μέσα της περιόδου 2017-2018 επέστρεψε στον Παφιακό όπου έμεινε μέχρι το 2019 οπότε και επανεντάχθηκε στους «γαλαζοκίτρινους». Τη φετινή σεζόν ολοκλήρωσε την προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ αλλά έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Ανόρθωση.

Η πρώτη εμφάνιση του Κ. Ευσταθίου (πήρε το νούμερο 6) με την Ανόρθωση θα γίνει την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕ Καραβά στο «Σπύρος Κυπριανού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ