aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιστρέφει ο Ομπρένοβιτς, από το ΑΠΟΕΛ - Απόλλων στο Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση

Επιστρέφει ο Ομπρένοβιτς, από το ΑΠΟΕΛ – Απόλλων στο Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας. Υπενθυμίζουμε πως ο Σλοβένος που θα διαιτητεύσει το παιχνίδι μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Ανόρθωση, ήταν ο άρχοντας του ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλων που διεξήχθη στις 15 Φεβρουαρίου.

Είναι διαιτητής τρίτης κατηγορίας, δηλαδή ορίζεται σε αγώνες προκριματικής φάσης ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όχι σε φάση ομίλων. Από την αρχή της φετινής σεζόν σφυρίζει αγώνες του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της Σλοβενίας και μέχρι σήμερα ορίστηκε σε εννέα παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα της Σλoβενίας είναι σε χειμερινή διακοπή, επομένως έρχεται στην Κύπρο… ξεκούραστος. Ορίστηκε σε 22 αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το περασμένο καλοκαίρι σφύριξε τον αγώνα της Αμπερτίν με την Τσικούρα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ήταν τέταρτος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Με βάση τα στατιστικά του δεν δίνει εύκολα πέναλτι (0.16 μέσος όρος ανά παιχνίδι) και 4.52 φάουλ σε κάθε ομάδα ανά αγώνα. Δεν τον λες καρτάκια, καθώς έχει ως μέσο όρο περίπου δύο κίτρινες (1.91) σε κάθε παιχνίδι.

Τετάρτη, 26.02.2020 / 17:00
Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου
Στάδιο: N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή
Διαιτητής: Obrenovic Rade (Σλοβενία)
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Kordez Grega (Σλοβενία)
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Pospeh Tomislav (Σλοβενία)
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Τετάρτη, 26.02.2020 / 19:00
ΕΘΝΙΚΟΣ Αχνας – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού
Στάδιο: ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ