aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο ενδιαφέρον για Κατσαράβα!

Επίσημο ενδιαφέρον για Κατσαράβα!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν… κοινό μυστικό πως ο Κατσαράβα βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας (ΣΠΟΡ FM 95.0) σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίπτωση του εν λόγω επιθετικού, αποκαλύπτοντας πως ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρθηκαν επίσημα για την απόκτηση του.

Υπενθυμίζουμε πως οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου δεν… καίγονταν για να κρατήσουν τον Κατσαράβα στο ρόστερ της ομάδας, την ίδια ώρα που οι Ντούρις-Σαντίκ αναμένεται πως θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο για την γραμμή κρούσης.

Το σχετικό απόσπασμα: «Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Κατσαράβα. Από τη δική μας πλευρά έχουμε εξηγήσει τι θέλουμε και αναμένουμε κατά πόσο αυτό θα μεταφραστεί σε συγκεκριμένη πρόταση. Δεν θέλουμε να πάει μακριά αυτό το θέμα μιας και θέλουμε να γνωρίζουμε με ποιους ποδοσφαιριστές θα πορευτούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ