aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπίσημο: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα

Επίσημο: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι, λόγω της απόφασης του ΚΟΑ το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φρανσίς Οντινάκα Ουζόχο, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα του με την Ανόρθωση που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2019 για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστότελη Βρυωνίδη αναβάλλεται. Η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα έχει προγραμματιστεί από τον Αθλητικό Δικαστή για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Yπόθεση Ουζόχο: Πάλι χάθηκε η σοβαρότητα, πάλι χάθηκε το μέτρο

Τί γράψαμε νωρίτερα: Σήμερα στις 16:30 ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο, στον αγώνα της 2ας Φεβρουαρίου που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αμμοχώστου (1-0). Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ να ζητήσει αναβολή στην εκδίκαση της ένστασης και θα καλέσει ενώπιον του τα ενδιαφερόμενα μέρη για περαιτέρω διευκρινήσεις πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Η ευθύνη της αθλητικής δικαιοσύνης και ο Ουζόχο

Οι λόγοι που φαίνεται να οδηγούν τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη σε αυτήν την απόφαση είναι δύο: 1) Δεν ξεκαθάρισε ακόμη από πότε ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα από τον ΚΟΑ. Και 2) Δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι είναι έτοιμες οι γραπτές αγορεύσεις των νομικών συμβούλων των δύο ομάδων και σταλούν στον Αθλητικό Δικαστή μέχρι το μεσημέρι. Εάν θα έχουμε αναβολή τελικά που είναι το επικρατέστερο σενάριο ή όχι θα το μάθουμε λίαν συντόμως.

Διαβάστε επίσης: Λάθος Τριανταφυλλίδη και νέα τοποθέτηση: «Από φέτος αφαιρούνται οι βαθμοί»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ