aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιμένουν για Μαρτίνες

Επιμένουν για Μαρτίνες

Επιμένουν στην Ελλάδα για τον Νίκολας Μαρτίνες και τον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε πιο κάτω σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας arcadiaportal.gr με τίτλο “Δυνατά για Νίκολας Μαρτίνες ο Αστέρας”:

H χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ξεκινήσει και να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για της 27 Ιουνίου που έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Οι άνθρωποι όμως του Αστέρα Τρίπολης έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια με τα μεταγραφικά να μπαίνουν επί τάπητος καθώς όπως αναμένεται το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα θερμό στο κομμάτι αυτό.

Ένα ακόμα όνομα που έρχεται να προστεθεί στην κιτρινομπλέ λίστα σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι αυτό του Νίκολας Μαρτίνες ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και την περασμένη χρονιά είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

Ο 28χρονoς Αργεντινός άσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα με τους Πειραιώτες να είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκολας Μαρτίνες φέρεται να αρέσει πολύ στην αρκαδική ομάδα ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Μάκης Χάβος έχει εξαιρετική άποψη για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό καθώς είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν στον Παναιτωλικό όταν τον είχε υπό τις οδηγίες του με τον ίδιο τότε να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις που του έδωσαν την μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός πως με βάση Κυπριακά δημοσιεύματα ο Μαρτίνες πέραν της Ανόρθωσης φέρεται να ενδιαφέρει και τον ΑΠΟΕΛ στον Αστέρα Τρίπολης όμως είναι αποφασισμένοι να μπουν δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ