aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιμένει για τον Μάικ Περέιρα

Επιμένει για τον Μάικ Περέιρα

Επιτελικό και πλάγιο φορ αναζητεί, ανάμεσα σε άλλους, η Ανόρθωση και επικεντρώθηκε σε υποψηφίους οι οποίοι κατά την εκτίμηση του Αλμπέρτο Μπενίτο, έχουν ηγετική προσωπικότητα. Κατά προτίμηση ελεύθερους ή δανεικούς, οι απολαβές των οποίων δεν απέχουν πολύ από το διαθέσιμο κονδύλι για τις μετεγγραφές.

Ο τεχνικός διευθυντής διατηρεί σε προτεραιότητα την ισπανική αγορά, από την οποία προέρχονται ή θήτευσαν στο πρόσφατο παρελθόν, τα πέντε από τα εφτά μετεγγραφικά αποκτήματα της «Κυρίας»: ο δεξιός μπακ Καλντερόν, ο αριστερός μπακ Σάντος, ο στόπερ Λέιβα, ο μέσος Κρέσπο και ο πλάγιος μεσοεπιθετικός Ρέινα.

Το εν λόγω γκρουπ θα υποδεχτεί το έκτο του μέλος, εάν ο Μάικ Περέιρα αποδεχθεί την πρόταση της «Κυρίας». Οι κυανόλευκοι, όπως ενημέρωσαν, περιμένουν απάντηση εντός της ημέρας. Ο Γάλλος ακραίος φορ έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία τον φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Βαγιαδολίδ, της Αλμερία και της Σοσιεδάδ.

Ο Μπενίτο παραμένει ανοικτός σε προτάσεις για ποδοσφαιριστές από τα γήπεδα της Κύπρου και της Ελλάδας. Μία από αυτές αφορούσε τον Νούνο Ασίς (60.000 ευρώ οι απολαβές του στην Ομόνοια τη σεζόν 2015-16), ο οποίος προ μερικών εβδομάδων φέρεται να προσέγγισε τους Αμμοχωστιανούς αλλά χωρίς ανταπόκριση. Αν θα τεθεί σε προτεραιότητα, όπως αναφέρθηκε, θα εξαρτηθεί κι από το αποτέλεσμα της προσπάθειας να δελεαστεί ένα άλλο «10άρι» που ο τεχνικός διευθυντής έχει ψηλά στη λίστα του.

Ενεργότερο ρόλο στα μεσοεπιθετικά καθήκοντα της ομάδας θα κληθεί να διαδραματίσει ο Πελέ, εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος χαφ συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, χωρίς –μέχρι χθες τουλάχιστον– να έχει κληθεί σε νέα συζήτηση για πρόωρη λύση του συμβολαίου του αφού ως γνωστό είχε χαρακτηριστεί «εκτός πλάνων», δίδεται το μήνυμα πως θεωρείται μέλος του ρόστερ.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον φοίνικα στη φανέλα, γεγονός ενισχυτικό της εικόνας ότι εκτός απροόπτου παραμένει ένοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δεν έχει δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα ενώ το κασέ του (80.000 ευρώ) είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του συλλόγου. Οι διοικούντες τον οποίο, κατέστησαν σαφές στον Πελέ πως επειδή στη σεζόν που έληξε δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις τους, αγωνιστικές και μη, περιμένουν από τον ίδιο πολύ περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ