aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπική γκάφα και «δώρο» στην Ανόρθωση (pics)

Επική γκάφα και «δώρο» στην Ανόρθωση (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

ΑΜΑΝ ένα ντέρμπι στο ΓΣΠ! Σ’ ένα παιχνίδι με… τρελό ρυθμό, με ζεστή ατμόσφαιρα, η Ομόνοια και η Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες (1-1), με την «Κυρία» να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση, ενώ οι πράσινοι έχασαν το τρίποντο στο 90’+5.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, την Ανόρθωση να κρατά μπάλα και να ελέγχει το ματς, ενώ η Ομόνοια ισορρόπησε από το μισάωρο και μετά. Η ομάδα του Λέβι δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στο 17ο λεπτό με τον Ράγιος, το πλασέ του οποίου δεν βρήκε στόχο, ενώ είκοσι περίπου λεπτά αργότερα το σουτ του Σισέ κατέληξε στα χέρια του Φελτχούιζεν. Από την άλλη, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου βρήκε ένα αμυντικό δίδυμο… φωτιά (Ντουγκλάο-Σίντελφεντλ) το οποίο εξουδετέρωνε κάθε κίνδυνο στην εστία του Αρούς.

Μπορεί το δεύτερο μέρος να μην άρχισε με τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο οι πράσινοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 56ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Ζαρκίνιο με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Λόπες, ο τελευταίος πιο ψηλά απ’ όλους έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Αρούς. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι πήρε πραγματικά… φωτιά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και την Ανόρθωση να προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσα. Η επόμενο μεγάλη ευκαιρία μετά το γκολ άνηκε στην Ομόνοια, όταν το σουτ του Ντάρμπισαϊρ σταμάτησε στο δοκάρι του Ισραηλινού τερματοφύλακα της «Κυρίας». Οι κυανόλευκοι πίεζαν ασφυκτικά, και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+5΄όταν ο Φελτχούιζεν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ντουγκλάο από κοντά έκανε το 1-1.

Στα αρνητικά για τις δύο ομάδες ο μυϊκός τραυματισμός των Ράγιος και Σισέ για την Ανόρθωση, και Λόπες-Φαμπρίσιο για την Ομόνοια οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Στα αξιοσημείωτα του ντέρμπι, η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό το τραγούδι στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Την ερχόμενη αγωνιστική η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (4/11, 17:00), ενώ η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τον Άρη στο Τσίρειο στάδιο (4/11, 19:00).



Ομόνοια (Πάμπος Χριστοδούλου): Φελτχούζιεν, Τζαΐλσον, Κατελάρης, Φαμπρίσιο (76′ Γ.Σοάρες), Καντέ, Σοάρες, Κανού, Μαργκάσα, Ζαρκίνιο (68′ Γκονσάλες), Λόπες (74′ Χριστοφή), Ντάρμπισαϊρ.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σιεού, Ντουγκλάο, Σίντελφελντ, Πράνιτς, Οικονομίδης (62′ Παλάνκα), Βίκτορ, Ράγιος (59′ Γκάντσεφ), Σισέ (65′ Άλβες), Καρλίτος, Καμαρά.

Σκόρερ: 56′ Λόπες / 90+5′ Ντουγκλάο

Κίτρινες: Κανού / Καμαρά, Καρλίτος

Αποβολές:

Στάδιο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Νικολάου Γεώργιος

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος: Ψευδιώτης Κώστας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος,


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ