aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπικές ατάκες Τιμούρ: «Ο κουτσομπόλης, η "χολέρα" και η ψυχή» (vid)

Επικές ατάκες Τιμούρ: «Ο κουτσομπόλης, η “χολέρα” και η ψυχή» (vid)

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τιμούρ Κετσπάγια, ένα όνομα μία ιστορία. Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών στη σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης, επιστρέφει μετά από μία δεκαετία στον πάγκο της «Κυρίας». Έβαλε υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τη νέα σεζόν θα οδηγήσει τους κυανόλευκους, οι οποίοι εναποθέτουν στον Γεωργιανό τις ελπίδες τους για επιστροφή στις επιτυχίες.

Υπηρέτησε την ομάδα της Αμμοχώστου με τεράστια επιτυχία ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Κορυφαίες στιγμές η επική πρόκριση επί της Τραπεζούντας το 2005 που ένωσε τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008. Λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε από την ομάδα της Αμμοχώστου «πυροβολώντας».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: Η ανακάλυψη του Τιμούρι και τι λέει ο «θρύλος» για τον Κίκη

Είτε τον λατρεύει κανείς παθολογικά, είτε δεν τον συμπαθεί, για δύο πράγματα δεν μπορεί να μην συμφωνήσει. Πρώτο, την τεράστια προσφορά του στην Ανόρθωση και το κυπριακό ποδόσφαιρο και δεύτερο, ότι η παρουσία του δίνει ξεχωριστό «χρώμα».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Υπέγραψε ο Κετσπάγια, το συμβόλαιο και το μπάτζετ

Αυθόρμητος, παρορμητικός και χωρίς φόβο να τα βάλει με παράγοντες της δικιάς του ομάδες, αντίπαλους, ακόμα και δημοσιογράφους ο Τιμούρ Κετσπάγια ουκ ολίγες φορές ξέσπασε δημόσια και είπε ατάκες που έμειναν στην ιστορία. Αξέχαστη και η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Πειραιώς, Σωκράτη Κόκκαλη στην κριτική που του ασκήθηκε όταν προσέλαβε τον Κετσπάγια στον πάγκο των ερυθρόλευκων. «Γιατί τι έχει ο Κετσπάγια; Χολέρα έχει», ήταν η δήλωση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: Ο σχετικός όρος με τη Λα Κορούνια και το νέο δελτίο υγείας

Με αφορμή την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης πάρτε μία γεύση με τις πιο… εκρηκτικές στιγμές του Γεωργιανού.

«Για να μας κερδίσουν θα μας πάρουν και την ψυχή μας», δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια μετά από εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια (2-2) τον Φεβρουάριο του 2006.

«Αν τους άκουγα αυτούς όλα αυτά τα χρόνια ούτε την Πιούνικ δεν θα περνούσαμε». Ιανουάριος 2009, μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Εθνικού ο Τιμούρ Κετσπάγια απαντά στην κριτική που του ασκείται για την επιλογή του να μην κάνει μετεγγραφές.

«Έχασα την υγεία μου, έχασα τη ζωή μου για αυτή την ομάδα». Συνέντευξη Τύπου που κάλεσε ο Τιμούρ Κετσπάγια για να μιλήσει στα Μέσα Ενημέρωσης μετά τα «Νοεμβριανά του 2008» και την αποχώρηση του Ανδρέα Παντελή από την προεδρία στην πρώτη θητεία του.

«Δικηγόρος του είσαι; Δημοσιογράφος; Κουτσομπόλης είσαι». Ο Τιμούρ Κετσπάγια λογομαχεί με δημοσιογράφο μετά από εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και τα παράπονα που εξέφρασε για τον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε διεξαχθεί αγώνας των ομάδων Νέων και το γήπεδο ήταν λασπωμένο

Παρέμβαση του Τιμούρ Κετσπάγια στην εκπομπή «Γκολ και Θεάμα» του ΡΙΚ στην οποία ήταν καλεσμένος ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντώνης Δημητρίου

Στο 2:34 του βίντεο που ακολουθεί η δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη για την πρόσληψη του Κετσπάγια: «Τι έχει ο Κετσπάγια; Χολέρα έχει;»

Δήλωση Κετσπάγια για Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Σαββίδη: «Κάποιοι βρήκαν δικαιολογία ότι γι΄όλα φταίει ο Ολυμπιακός. Όποιος πληρώνει έχει ομάδα»

Στο 16:50 του βίντεο η απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια στα όσα είπε σε συνέντευξή του στην Ελλάδα για τους ελλαδίτες δημοσιογράφους και την «πίττα με τα σουβλάκια».

Στο 1:35 του βίντεο που ακολουθεί η απάντηση του Κετσπάγια για τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ, καθώς είχε κατηγορηθεί ότι φέρεται άσχημα στους παίκτες.

Η απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια στην υποδοχή με χαρτονομίσματα που του επεφύλαξε μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης την πρώτη φορά που τέθηκε αντιμέτωπος της «Κυρίας» ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ