aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπέστρεψε στην Ανόρθωση η Έρικα Ζεμπύλα, αποκτήθηκαν οι αδελφές Ιωάννου

Επέστρεψε στην Ανόρθωση η Έρικα Ζεμπύλα, αποκτήθηκαν οι αδελφές Ιωάννου

Με μεγάλη μας χαρά, η γυναικεία πετοσφαιρική Ανόρθωση ανακοίνωσε την επιστροφή της Έρικας Ζεμπύλα στην ομάδα. Η Έρικα ξεκίνησε από τις ακαδημίες και αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα γυναικών της Ανόρθωσης την σεζόν 2013-2014. Την σεζόν 2012-2013 ευτύχησε να πανηγυρίσει το treble στην Α’ κατηγορία.

Έφυγε για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες, απ’ όπου επέστρεψε πρόσφατα και επανεντάχθηκε στην ομάδα της Ανόρθωσης. Ενσωματώθηκε ήδη στις προπονήσεις και είναι στην διάθεση του κ. Μπόσκοβιτς για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της. Έχει ύψος 1.81, είναι γεννημένη το 1996 και αγωνίζεται ως ακραία.

Επίσης, με ανακοίνωση της η Ανόρθωση γνωστοποίησε πως αποκτήθηκαν οι αδελφές Ιωάννου ως νέες προσθήκες στο ρόστερ: «Καλωσορίζουμε τις αδελφές Ιωάννου στην Ανόρθωση! Η Ομάδα πετόσφαιρας γυναικών της Ανόρθωσης, ανακοινώνει την ένταξη της Στέλλας και της Ειρήνης Ιωάννου στο δυναμικό της. Η Στέλλα Ιωάννου (24 χρόνων) είναι πασαδόρος στην Εθνική ομάδα και πέρσι ανήκε στον Πανναξιακό (Ελλάδα), ενώ αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ Λάρνακας. Στην ΑΕΚ αγωνιζόταν και το άλλο απόκτημα και επίσης μέλος της Εθνικής, Ειρήνη Ιωάννου (17 χρόνων) που αγωνίζεται ως ακραία. Καλωσορίζουμε την Στέλλα και την Ειρήνη στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης, και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο με χρώματα της Ομάδας μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ