aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπεισόδια, συλλήψεις, ζημιές και τραυματισμοί μετά το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Επεισόδια, συλλήψεις, ζημιές και τραυματισμοί μετά το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Έξι συλλήψεις οπαδών της Ανόρθωσης, ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο και ζημιές σε ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο, ήταν ο θλιβερός απολογισμός επεισοδίων που σημειώθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ.

Τα επεισόδια ξέσπασαν έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όταν δυσαρεστημένοι για το αποτέλεσμα της ομάδας τους οπαδοί της Ανόρθωσης άρχισαν να πετούν πέτρες, ξύλα και πλαστικά μπουκάλια σε μέλη της Αστυνομίας.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα οι εξαγριωμένοι οπαδοί άρχισαν να πετούν προς τους αστυνομικούς και πλαστικές καρέκλες από παρακείμενο περίπτερο, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε ιδιωτικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή. Άνδρες της ΜΜΑΔ με αντιοχλαγωγική περιβολή κινήθηκαν προς αποκατάσταση της τάξης. Μάλιστα έγινε και ρίψη δακρυγόνων, προκειμένου οι οπαδοί της Ανόρθωσης να διαλυθούν.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Η Αστυνομία συνέλαβε έξι νεαρούς οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ