aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Εντυπωσιάστηκα με τον Ελουντού, αλλά δεν ήθελα να φανώ απελπισμένος»

«Εντυπωσιάστηκα με τον Ελουντού, αλλά δεν ήθελα να φανώ απελπισμένος»

Πολλά και ενδιαφέροντα ανέφερε στον Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο τέως προπονητής της Νέας Σαλαμίνας και πρώην της Δόξας και Αναγέννησης Δερύνειας, μίλησε για το μέλλον του (διαβάστε ΕΔΩ) και για το παρελθόν του ως παίκτης του Διγενή Μόρφου, του Εθνικού Άχνας, της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ (διαβάστε ΕΔΩ).

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πετυχημένη σεζόν 2018-19, όταν έχτισε από την αρχή τη Νέα Σαλαμίνα και την οδήγησε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Όπως είπε, οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου έκαναν τη διαφορά.«Η μετάλλαξη της Νέας Σαλαμίνας στη δεύτερη μου σεζόν έγινε από τις μετεγγραφές του Ιανουάριου. Είχαν έρθει τότε οι Καρλάο, Ελουντού, Τιάγκο και Νουρ. Ήρθαν με όρεξη και άγνοια κινδύνου αφού υπέγραψαν συμβόλαιο για έξι μήνες και βοήθησαν και τους άλλους παίκτες. Οι Καρλάο και Τιάγκο γνωρίζονταν μεταξύ τους γιατί αγωνίζονταν μαζί στην Ταϊλάνδη, ο Νουρ ήταν καλός, ενώ ο Ελουντού με εντυπωσίασε αμέσως. Κατάλαβα ότι ήταν εξαιρετικός παίκτης και ήθελα από την πρώτη στιγμή να πάρω τον μάνατζερ του αλλά καθυστέρησα γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι ήμουν απελπισμένος (γέλια). Πέρσι, εννοώ τη χρονιά που διακόπηκε, έγινε προσπάθεια για είσοδο στην εξάδα, δεν τα καταφέραμε αλλά υπήρξε και μια απογοήτευση που δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να αποκλείσουμε την Ανόρθωση».

Ερωτηθείς για τον επόμενο παίκτη, μετά τον Ιωάννη Κωστή, που μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είπε: «Ο Σιαθάς έχει όλα τα προσόντα να ακολουθήσει τον Κωστή, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο. Αν κάνει τα παιχνίδια που χρειάζεται, έχει όλα τα προσόντα να πάρει και σύντομα μια κλήση στην Εθνική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ