aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈντονος ο Αυγουστή: «Ούτε 1% να φύγει ο Γιαννιώτας...»

Έντονος ο Αυγουστή: «Ούτε 1% να φύγει ο Γιαννιώτας…»

Ένα θέμα με τον Γιάννη Γιαννιώτα και φημολογούμενες αναφορές για αποχώρησή του αναστάτωσε τους πάντες στον Απόλλωνα και η διοίκηση διά στόματος Φανούριου Κωνσταντίνου, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, με την αφορμή της παρουσίας του στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα», προστάτευσε τον παίκτη και ήταν έντονος τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Ελλαδίτης εξτρέμ (εδώ θα βρείτε όλες τις αναφορές του Κύπριου κόουτς των κυανόλευκων).

«Είναι ένας παίκτης που μας έδωσε αρκετή ποιότητα και βοήθησε αρκετά και σας το λέω πως δεν υπάρχει ούτε ένα τοις εκατό να φύγει από το Κολόσσι. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα πράγματα, περί αποχώρησής του. Προέχει η ηρεμία όπως υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο Κολόσσι κι έρχονται τα αποτελέσματα. Οι παίκτες είναι χαρούμενοι γιατί ξαναβγήκαν κι αυτοί στην επιφάνεια. Αν πάμε πίσω πάλι, θα θυμηθούμε ότι είναι κακοί παίκτες», είπε ο Κύπριος τεχνικός.

Για τη μάχη του τίτλου και τη συνέχεια πρόσθεσε: «Και οι μικρές ομάδες έχουν βελτιωθεί. Όλες οι ομάδες είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Χάνονται πολλοί βαθμοί και δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει η κατάσταση. Αυτό μας έδωσε και την ελπίδα μετά το σερί που κάναμε. Είναι σημαντικό ότι κάναμε το μεγάλο βήμα της αντεπίθεσης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και την Πάφο. Η άνοδος της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης έχουν δώσει άλλη ποιότητα, έφεραν κόσμο πίσω στα γήπεδα και μέχρι το τέλος θα χαθούν αρκετοί βαθμοί. Θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα έχει πάρει άλλο χρώμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ