aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈντονος Χαμπουλλάς: «Φωνάζουν γιατί ξύπνησαν τα θηρία Ανόρθωση, Ομόνοια»

Έντονος Χαμπουλλάς: «Φωνάζουν γιατί ξύπνησαν τα θηρία Ανόρθωση, Ομόνοια»

Στις αναφορές του στη Cytavision (εδώ όλες μαζί) και στην εκπομπή ώρα για μπάλα, ο πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλάς, απάντησε αν φοβάται τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, έσταξε μέλι για το «τριφύλλι» και σε κάποια πράγματα ήταν έντονος.

«Η Ανόρθωση έχει έναν αντίπαλο: Την Ανόρθωση και τον κακό της εαυτό. Δεν μας απασχολεί αν είναι η Ομόνοια ή ο ΑΠΟΕΛ. Εμείς θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Πίεση δεν έχουμε και είμαι σίγουρος πως αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, η Ανόρθωση θα είναι πρωταθλήτρια. Υπάρχουν παιχνίδια και δυνατότητες. Αν διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε, τότε έχουμε πολλές ελπίδες για το πρωτάθλημα. Είναι η πιο σταθερή ομάδα και με ένα προϋπολογισμό νούσιμο», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε επίσης: Ο παίκτης που θα ήθελε απ’ την Ομόνοια ο Χαμπουλλάς…

Και πρόσθεσε: «Η Ομόνοια φέτος μυρίζει Ομόνοια. Είναι ευχάριστη έκπληξη. Βοηθά το άθλημα με την παρουσία της γιατί κουβαλά πολύ κόσμο και μπράβο τους. Θεωρώ πως θα ακολουθήσει την κούρσα μέχρι τέλους. Από τις ομάδες που παίξαμε μαζί τους ντέρμπι, είναι η ομάδα που μου άρεσε περισσότερο. Και στο ΓΣΠ και στο “Παπαδόπουλος”. Είναι ευτυχής συγκυρία, γιατί Ανόρθωση και Ομόνοια είναι διαφορετικές από προηγούμενα χρόνια. Αυτό έχει δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και ίσως για αυτό φωνάζουν κάποιοι περισσότερο γιατί τα θηρία ξύπνησαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ