aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈντονη αντίδραση από Νέα Σαλαμίνα: «Σκοπιμότητα και ανηθικότητα»

Έντονη αντίδραση από Νέα Σαλαμίνα: «Σκοπιμότητα και ανηθικότητα»

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας μέσω της οποίας τοποθετείται για τις πληροφορίες περί… μετακόμισης των Ελουντού-Κορέια στην Ανόρθωση για τη νέα σεζόν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο από τον περασμένο Ιανουάριο έχουν δικαίωμα να διαπραγματευτούν και να συμφωνήσουν με όποια ομάδα επιθυμούν.

Υπενθυμίζουμε πως οι κυανόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τις πληροφορίες, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα εκφράζει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός πως η διαρροή έγινε λίγες ώρες πριν από τον επαναληπτικό της Τετάρτης μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για μεταγραφή ποδοσφαιριστών μας σε άλλη ομάδα θα θέλαμε να τοποθετηθούμε και να αναφέρουμε ότι σεβόμαστε τον κανονισμό που δίνει το δικαίωμα στον κάθε ποδοσφαιριστή να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας τους έξι μήνες πριν την εκπνοή των συμβολαίων του. Ταυτόχρονα όμως διατηρούμε το δικαίωμα να σημειώνουμε και να αναδεικνύουμε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ηθική και τον αλληλοσεβασμό.

Το γεγονός ότι σκόπιμα διέρρευσε η πληροφορία 17 ώρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό μας αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola για πιθανή μετακίνηση δύο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών μας στην αντίπαλη ομάδα, μόνο σκοπιμότητα και ανηθικότητα εμπεριέχει, τόσο από αυτούς που το μεθόδευσαν, όσο και από αυτούς που ανέλαβαν να το διαφημίσουν, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ που αρνήθηκαν να το κάνουν.

Ο λόγος που τοποθετούμαστε σήμερα είναι διότι δεν θέλαμε να πυροδοτήσουμε το κλίμα υπό τον φόβο πιθανών επεισοδίων ή αχρείαστης αντιπαλότητας, πρίν ή κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και να προστατεύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας.Τελειώνοντας καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο μας και ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πρόοδο του σωματείου μας μέσα στην προσφυγιά με έντιμο και διάφανο τρόπο όπως επιτάσσει η ιστορία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ