aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ενδιαφέρον για Τζιωνή – Λοΐζου, οι φωνές για Κετσπάγια και οι κρούσεις σε Μαυρία»

«Ενδιαφέρον για Τζιωνή – Λοΐζου, οι φωνές για Κετσπάγια και οι κρούσεις σε Μαυρία»

«Καυτό» χαρακτηρίζει για την Ομόνοια το Καλοκαίρι ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Αντώνης Τσιράκης. Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Sportime» και της ιστοσελίδας sportime.gr κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάνο, σημειώνει ότι προκύπτει ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τους Τζιωνή και Λοΐζου, ενώ σημειώνει ότι η Ανόρθωση ψάχνει για δεξί μπακ γεγονός που αποτελεί προμήνυμα αποχώρησης του Γιώργου Γκαλίτσιου. Ο Αντώνης Τσιράκης υπογραμμίζει ότι το μεγάλο ερώτημα στην Ανόρθωση είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά η αναρτήσεις του στο twitter      

«Η Ομόνοια προσπαθεί να «δέσει» τον Φαμπιάνο. Είναι ο τερματοφύλακας που είχε βγάλει μάτια στα ματς με τον Ολυμπιακό (καλός και με τον ΠΑΟΚ). Ο Βραζιλιάνος πιέζει να φύγει λέγοντας πως θέλει να πάει στην ΑΕΚ (δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν εκεί). Το καλοκαίρι θα είναι μάλλον καυτό για την Ομόνοια. Στοίχημα μέσα σε όλα να κρατήσει τους Μαρίνο Τζιωνή και Λοΐζο Λοΐζου. Αμφότεροι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και μάλιστα καλών.

Η Ανόρθωση ψάχνεται  για δεξί μπακ. Μήνυμα ενδεχομένως αυτό για τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι το τι θα γίνει με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Πληθαίνουν οι φωνές περί απομάκρυνσής του στο τέλος της σεζόν. Παρεμπιπτόντως, τον Ιανουάριο η Ανόρθωση επιχείρησε να πάρει τον Χάρη Μαυρία από την Ομόνοια, αφού εκεί δεν έπαιζε. Ωστόσο, ο τελευταίος προτίμησε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να ψάξει ως ελεύθερος την επόμενη ομάδα του. Ήδη έχει κάποιες κρούσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ