aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕνδιαφέρει τον Απόλλωνα ο Δημητρίου της Ανόρθωσης, η θέση των δύο ομάδων

Ενδιαφέρει τον Απόλλωνα ο Δημητρίου της Ανόρθωσης, η θέση των δύο ομάδων

Την πόρτα της Ανόρθωσης για τον Δημήτρη Δημήτριου κτύπησε ο Απόλλωνας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του ACTIVE (107.4 & 102.5) o Aπόλλωνας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα.

Μάλιστα, η ομάδα της Λεμεσού βολοδοσκόπησε τον 20χρονο κίπερ, ο οποίος δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Ενωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για απόκτηση του Μάριου Στυλιανού και πολύ πιθανόν οι δύο περιπτώσεις να είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Το σενάριο ανταλλαγής των δύο παικτών δεν υφίσταται, καθώς η Ανόρθωση για να παραχωρήσει τον Δημητρίου αξιώνει και ένα σεβαστό ποσό ακόμα και στο ενδεχόμενο απόκτησης του Στυλιανού.

Σε δηλώσεις του στον ACTIVE ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου σχολίασε την πληροφορία.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Αν το γνώριζα θα το ανέφερα. Μπορεί και να δικαιωθείτε, δεν ξέρω. Για να είμαστε σωστοί, ψάχνουμε τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β’. Αν προχώρησε κάποια διαδικασία, θα το ψάξω και θα σας πω».

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active κλήθηκε να σχολιάσει το πιο πάνω, τονίζοντας: «Δεν έχω ενημέρωση αν υπάρχει κάποια κρούση από τον Απόλλωνα. Ο Δημητρίου θα βρίσκεται κανονικά στην Ολλανδία και στην προετοιμασία. Αυτό που έχουμε πει και είναι η φιλοσοφία μας, είναι πως όλοι οι παίκτες είναι υπό διαπραγμάτευση αν όμως ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά. Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική».

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτριου διατηρεί συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι τον Μάιο του 2020, και κατάφερε να πείσει με τις εμφάνισες του, αφού την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές με τη φανέλα των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ