aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈνας... κεραυνός και μία καράμπολα επέφεραν την ήττα! (vids & pics)

Ένας… κεραυνός και μία καράμπολα επέφεραν την ήττα! (vids & pics)

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ, στο οποίο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, η Ανόρθωση ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 0-2. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την ομάδα της Αμμοχώστου και δικαιολογημένα πήρε τη νίκη, όμως ο Ρόνι Λέβι εξήγαγε ζρήσιμα συμποεράσματα.

Η ομάδα του Στανόγεβιτς επικράτησε με 2-0 της Ανόρθωσης, με τέρματα που σημείωσαν ο Ντζάλμα Κάμπος (10’) και ο Μπανταλόφσκι (16’) με αυτογκόλ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, όμως και τα δύο είχαν δράστες γηπεδούχους: ο Πέλκας σημάδεψε το δοκάρι του Αρούς και ο Λεβέκ το δοκάρι του Ρέι. Ο «δικέφαλος» ήταν καλύτερος και πιο έτοιμος. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι χρειάζεται δουλειά για βελτίωση και ομοιογένεια.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν τις επιθέσεις από το 2’, με σουτ του Πέλκα που έφυγε άουτ. Στο 10’ όμως άνοιξαν το σκορ με φοβερό μακρινό σουτ του Κάμπος. Στο 16’, σε μονομαχία των Σίλντενφελντ και Πρίγιοβιτς στα κυανόλευκα τετράγωνα, ο Μπανταλόφσκι έσπευσε να βοηθήσει αλλά η μπάλα κόντραρε σε αυτόν και κατέληξε στα δίχτυα (2-0).

Στο 33’ ωραίο σουτ του Πέλκα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, σε άλλη μία μεγάλη φάση για τον «δικέφαλο». Η «Κυρία» ανέβηκε επιθετικά μετά το πρώτο 25λεπτο. Στο 30’ ο Σιεχού έβγαλε μόνο τον Καμαρά, ο οποίος σούταρε άτσαλα άουτ. Στο 35’ ο Παλάνκα εκτέλεσε φάουλ μόλις άουτ, ενώ στο 36’ ο Αρούς απέκρουσε σουτ του Μάτος.

Στο 50’ οι κυανόλευκοι επιτέθηκαν αλλά ο Λεβέκ τσίμπησε την μπάλα προ του Καμαρά. Έστειλε όμως την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της ομάδας του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεβέκ βρέθηκε στην επίθεση και προσπάθησε να επανορθώσει αλλά σούταρε άουτ. Σε νέο συνδυασμό των ασπρόμαυρων, στο 59’, ο Μακ βγήκε μόνος, σούταρε αλλά νικήθηκε από τον Αρούς. Στο 65’, ο Καμαρά δοκίμασε μακρινό σουτ που δεν είχε καμία τύχη, ενώ στο 84’ ο Αρούς απέκρουσε την προβολή του Πρίγιοβιτς μετά από μακρινή μπαλιά.

Μετά το τέλος του σημερινού φιλικού, η αποστολή θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και αύριο το πρωί θα μεταβεί οδικώς στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Εκεί όπου για δέκα περίπου ημέρες θα μπουν οι βάσεις για τη νέα Ανόρθωση.

Ακολουθεί η ταυτότητα, φωτορεπορτάζ, τα βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης και το live!

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (73′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (61′ Τσίμιροτ), Κάμπος (73′ Ενρίκε), Μακ (73′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς, Σίλντενφελντ (71′ Ντουγκάλο), Πράνιτς (57′ Κβέσιτς), Σιεχού, Βίκτορ, Ράγιος, Παλάνκα (57′ Ματθαίου), Καρλίτος (70′ Άλβες), Καμαρά (84′ Οικονομίδης).

Σκόρερ: 10′ Κάμπος, 17′ Μπανταλόφσκι (αυτ.).

Κίτρινες: Μάτος / Καρλίτος, Βίκτορ.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος.

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας και Βασίλειος Καραβασίλης.

Τέταρτος: Αναστάσιος Σέζος.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ