aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας Άλβες δεν ήταν αρκετός... (video)

Ένας Άλβες δεν ήταν αρκετός… (video)

Αν και προηγήθηκε με 2-0 η Ανόρθωση, εν τέλει δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη φιλική νίκη απέναντι στην Ακαδημία Πάντεφ, στο χθεσινό τρίτο της φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους. Η «Κυρία» ήταν φανερό ότι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης μπήκε πιο δυνατά. Μόλις στο 6’ ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Άλβες ο οποίος έκανε το 1-0, ενώ στο 52’ ο Βραζιλιάνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σκοράροντας από τα έντεκα βήματα. Κάπου εκεί φαίνεται ότι η ομάδα του Ρόνι Λέβι χαλάρωσε και μέσα σε ένα 4άλεπτο δέχθηκε την ισοφάριση (59’ και 62’).

Το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ισραηλινό τεχνικό να κάνει αρκετές αλλαγές στο τελευταίο μισάωρο. Πάντως, για μία ακόμη φορά η «Κυρία» έπαιξε με δυάδα Άλβες και Καμαρά στην επίθεση, κάτι που δείχνει τις προθέσεις του προπονητή. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Γκάντσεφ που έπαιξε για ένα 20λεπτο. ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρούς, Πράνιτς (70′ Πηλέας), Ντουγκλάο, Σίλντεφελντ, Μπανταλόφσκι (60′ Μακαρόφ), Βίκτορ (20′ Οικονομίδης, Σιβού, Καρλίτος (44′ Ματθαίου), Παλάνγκα (70′ Γκάντσεφ), Άλβες (60′ Ράγιος), Καμαρά.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ