aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ένα 8άρι που θα κάνει τη διαφορά»

«Ένα 8άρι που θα κάνει τη διαφορά»

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει ανάψει το πράσινο φως στον Αλμπέρτο Μπενίτο για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου. «Θέλουμε ένα 8άρι που θα κάνει τη διαφορά», ήταν η εντολή που του δόθηκε.

Δύο είναι οι υποψήφιοι που έχει στα υπόψη του ο τεχνικός διευθυντής, ένας εκ των οποίων από την ισπανική αγορά. Το κασέ των μετεγγραφικών στόχων δεν είναι απαγορευτικό για τον σύλλογο.

Ο Μπενίτο κλήθηκε επίσης να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή από το ρόστερ στον οποίο θα ανακοινωθεί το «φεύγεις». Οι ενδείξεις εξακολουθούν να φωτογραφίζουν τον Κριστόβαλ Μάρκες ως τον επικρατέστερο για να αποχωρήσει. Αφενός γιατί οι κυανόλευκοι διαπίστωσαν ότι δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις τους, αφετέρου λόγω του οικονομικού. Οι ετήσιες απολαβές του είναι γύρω στις 40.000 και θα του προσφερθεί -αν φύγει- αποζημίωση δύο ή τριών μηνιάτικων. Ο Πελέ, για παράδειγμα, αμείβεται με τα διπλάσια χρήματα.

Σε περίπτωση που ο τεχνικός διευθυντής επιλέξει να κρατήσει τον Κριστόβαλ στο ρόστερ, πιθανότατα θα γυρίσει το βλέμμα στην άμυνα για να διαλέξει τον παίκτη που θα αδειάσει μια από τις δεκαπέντε θέσεις μη γηγενών.

Για την αξία των Χεσούς Ερέρο και Αλμπέρτο Αγιλάρ έχει εκφράσει τη σιγουριά του (ο τελευταίος έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού), όμως στα φιλικά παιχνίδια κανείς εκ των δύο, ούτε και ο Μίλαν Σάβιτς, δεν έχει καταφέρει ακόμα να «δέσει» με τον Ίνιγο Καλντερόν ως κεντρικό δίδυμο.

Σε ό,τι αφορά στον Κατάλογο Β, οι άνθρωποι της «Κυρίας» λένε ότι δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο Μπενίτο έχει στη διάθεσή του κι ένα μικρό κονδύλι για την απόκτηση ενός ή δύο παικτών κάτω των 21 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ