aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Έμμεσο φάουλ για τον Απόλλων, κίτρινη στον Μερκή και πέναλτι για Ανόρθωση, Ομόνοια και Ολυμπιακό»

«Έμμεσο φάουλ για τον Απόλλων, κίτρινη στον Μερκή και πέναλτι για Ανόρθωση, Ομόνοια και Ολυμπιακό»

Τις επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής σχολίασε ο αναλυτής επίμαχων φάσεων Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων 1-1

Ο τραυματισμός του Ζορζ προήλθε από συμπαίκτη του. Δεν ήταν φάουλ.

74’ (γκολ ΑΠΟΕΛ): Ο Εντονγκαλά έφυγε από κανονική θέση, σωστά μέτρησε το γκολ.

87’ (επικίνδυνο παίξιμο εντός περιοχής): Ο παίκτης που στερεί την επίτευξη τέρματος με έμμεσο φάουλ, τότε είναι αποβολή. Αν χτυπούσε ο Μερκής τον Γιούστε θα ήταν κόκκινη. Ο Μερκής έπαιξε επικίνδυνα αφού ο Γιούστε προσπάθησε να σκοράρει. Έπρεπε να δοθεί έμμεσο στην γραμμή της περιοχής και εφόσον έκρινε ο διαιτητής πως στέρησε από τον Γιούστε να σκοράρει, είναι κίτρινη γιατί δεν τον βρήκε. Αν τον έβρισκε θα ήταν κόκκινη και πέναλτι. Ήταν πολύ δύσκολη φάση.

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση 1-1

18’ (ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση σε χέρι εντός περιοχής): Στο σουτ του Χουσμπάουερ χτυπά η μπάλα στο χέρι αμυντικού, το οποίο είναι ανοικτό. Είναι πέναλτι.

71’ (αποβολή Χατζηβασίλη): Ένιωσε επαφή από τον αμυντικό και έπεσε. Ο διαιτητής έκρινε πως ήταν θέατρο. Ήταν δύσκολη φάση, έπρεπε να ήταν έτοιμος ο διαιτητής γιατί ο παίκτης είχε κίτρινη. Για να δοθεί δεύτερη κίτρινη, πρέπει ο διαιτητής να είναι 100%. Δεν τον αδικώ σε αυτή την φάση, ο κανονισμός τον καλύπτει.

Ολυμπιακός – Ομόνοια 1-0

25’ (ζητά πέναλτι ο Ολυμπιακός): Βλέπουμε επαφή του Κούσουλου στον Κα. Ο Κούσουλος αντί να πάει στην μπάλα, πάει στον αντίπαλο. Τιμωρείται με πέναλτι. Οφείλει να κυνηγήσει την μπάλα ο αμυντικός.

27 (ζητά πέναλτι η Ομόνοια): Όταν επιθετικός έχει την μπάλα μπροστά του και τρέχει, ο αμυντικός δεν πρέπει να σκέφτεται να έρθει σε επαφή με τον αντίπαλο. Γιατί έκανε επαφή πίσω του Κακουλλή; Έστω και λίγο τον βγάζεις εκτός. Είναι πέναλτι και κόκκινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ