aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕμεινε με τα... likes ο Μοράις

Εμεινε με τα… likes ο Μοράις

Ο Ζοσέ Μοράις σηκώθηκε από τον πάγκο του αρκετές φορές, κυρίως για να εμψυχώνει τους παίκτες, αλλά και να δίνει οδηγίες. Μάλιστα, στο περιθώριο μίας έντασης μεταξύ των παικτών κάλεσε τον Γιόχανσον στη γραμμή του πλαγίου και του έδειχνε σε ένα χαρτάκι με σημειώσεις τι ήθελε από αυτόν και τι από τους συμπαίκτες του προκειμένου να τις μεταφέρει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εδειξε την ικανοποίησή του πολλές φορές με τη χαρακτηριστική κίνηση του αντίχειρα. Το γνωστό like για να μιλήσουμε στη γλώσα του facebook. Προσπαθούσε να φανεί ήρεμος και πως έχει υπό έλεγχο την κατάσταση, αλλά όσο πλησίαζε το τέλος φυσούσε και ξεφυσούσε. Μέχρι και την μπάλα έτρεξε να πιάσει για να την πετάξει γρήγορα για να μην καθυστερεί το ματς.

«Μη σας βλέπω έτσι…»

Στα αποδυτήρια πάντως ο Μοράις έδειξε ψύχραιμος και προσπάθησε να ανεβάσει στους παίκτες του «ΟΚ, ΟΚ, μη σας βλεπω έτσι, θα δουλέψουμε σκληρά, θα γίνουμε καλύτεροι πολύ γρήγορα», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Παιδιά, ψηλά το κεφάλι, αυτά συμβαίνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ