aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕλουντού - Κορέια: Υπέγραψαν συμφωνία με Ανόρθωση πριν γίνει η κλήρωση!

Ελουντού – Κορέια: Υπέγραψαν συμφωνία με Ανόρθωση πριν γίνει η κλήρωση!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Έτσι ισχύει στις περιπτώσεις των Ελουντού και Κορέια. Τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει ευρέως ότι η Ανόρθωση είναι σε επαφές με τους Τσάρλες Ελουντού και Άντερσον Κορέια της Νέας Σαλαμίνας. Οι δυο ποδοσφαιριστές κάνουν πολύ καλή σεζόν με τα ερυθρόλευκα και φέτος και αποτελούν ελκυστικές επιλογές για κάθε ομάδα.

Το γεγονός ότι διέρρευσε στον Τύπο λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δυο ομάδες, ότι δηλαδή οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν επαφές με την Ανόρθωση, ήταν κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας, ενώ παρά την ουδέτερη στάση της Ανόρθωσης, σίγουρα ήταν κάτι που δεν άρεσε και δεν επιθυμούσαν να συμβεί. Και επειδή, όπως προαναφέραμε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση των δυο ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας.

Τόσο ο Ελουντού όσο και ο Κορέια με το τέλος της σεζόν μένουν ελεύθεροι. Έτσι, έχουν κάθε δικαίωμα έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους να μιλήσουν αλλά και να συμφωνήσουν με ομάδα της αρεσκείας τους. Κι έτσι έγινε. Και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει και έχουν υπογράψει ήδη προσύμφωνο με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι λογικό από τη στιγμή που έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν οι ανακοινώσεις και όλες οι λεπτομέρειες να γίνουν γνωστές μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση είχε έλθει σε συμφωνία με τους δυο ποδοσφαιριστές πριν καν γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπες τις δυο ομάδες της Αμμοχώστου. Οι δυο αυτές ενέργειες δείχνουν ότι ήδη η «Κυρία» έχει αρχίσει προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται να έχει κάνει επαφές και με άλλους παίκτες, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει έτοιμη την ομάδα όσο γίνεται πιο νωρίς τη νέα σεζόν.

Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν ακόμη δυο-τρεις παίκτες από την κυπριακή αγορά. Η Ανόρθωση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει στην Ευρώπη και θα αρχίσει νωρίς προετοιμασία και ο Κετσπάγια θέλει να έχει το ρόστερ του έτοιμο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ευρωπαϊκή πρόκληση αλλά και για να προλάβει άλλους μνηστήρες επιλογών που ο ίδιος έβαλε στο μάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ